OBIECTIVUL NOSTRU COMUN

SCOPUL NOSTRU

Ewopharma este un partener inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor în Elveția și în Europa Centrală și de Est.

 

„Ne asigurăm succesul fiind o companie independentă, gestionată de acționari, prin extinderea în mod sistematic a afacerii către produse farmacautice de specialitate și celor destinate sănătații consumatorilor. De asemenea, ne consolidăm afacerea în domeniul spitalicesc, cu scopul diversificării și creșterii rentabilității”.
Alain Staub, Președinte al consiliului și CEO

CE FACEM

Strategiile noastre moderne de accesare a pieței și capabilitățile de comercializare ne permit să accesăm și să dezvoltăm noi piețe cu terapii și produse inovatoare, fiabile, de înaltă calitate.

„Spiritul de echipă este viu în compania noastră și fiecare dintre noi își aduce contribuția personală pentru dezvolarea și cultivarea acestor competențe esențiale”.

 

CE OFERIM

Îmbunătățim constant gama noastră de produse Rx alături de mărcile proprii și cele ale partenerilor noștri. Promovăm latura legată de sănătatea consumatorilor a business-ului nostru prin acțiuni specifice de marketing atât pentru produsele proprii cât și pentru o selecție de calitate a produselor partenerilor noștri.

 „Ewopharma este și va rămâne o companie puternică în zona produselor Rx și își întărește statutul o dată cu lansarea terapiilor inovatoare. Prin dezvoltarea unei unități secundare de afaceri în zona produselor dedicate sănătății consumatorilor, profităm de oportunitățile pieței și ne asigurăm poziția în acest domeniu.”

CE E IMPORTANT PENTRU NOI

Clienții și Partenerii
Fiabilitatea, calitatea și responsabilizarea se regăsesc în fiecare aspect al companiei noastre. Suntem profesioniști și competenți în modul de gestionare a relațiilor cu clienții și partenerii noștri de afaceri.
„Fiind companie elvețiană, ne susținem valorile; acestea ne diferențiază în cadrul filialelor noastre naționale - acestea sunt standardele după care dorim să fim evaluați.”
Ne  străduim să dezvoltăm relații pe termen lung cu partenerii de afaceri și cu clienții noștri. Spiritul de parteneriat se regăsește în fiecare aspect al companiei noastre.
„Acțiunile noastre sunt guvernate de spiritul de corectitudine, încredere și dorința de a relaționa cu ceilalți pe picior de egalitate”.

Angajații
Suntem un angajator fiabil cu personal foarte bine pregătit, motivat și loial. Angajații noștri acceptă provocările și apreciază scopul acțiunilor independente pe care sunt încurajați să le întreprindă. Îi susținem în dezvoltarea lor profesională la cel mai înalt nivel al capabilităților noastre.
„Cultivarea și exigența, precum cererea și oferta, sunt valori centrale ale culturii Ewopharma.”

Conducere
La sediile noastre centrale, conducerea de vârf elaborează linii directoare de acțiune - filialele naționale își exercită puterea discreționară de a atinge obiectivele locale și de a propulsa, astfel, întreaga companie. „Suntem de acord să acceptăm provocarea obiectivelor și să oferim un scop pentru acțiunile independente, delegând responsabilități și autoritate.”

Fiabilitatea, calitatea și abilitarea creează fiecare aspect al companiei noastre. Suntem profesioniști și competenți în relațiile noastre cu clienții și partenerii noștri de afaceri.

Communicarea
Oferim informații intern și extern, într-o manieră simplă, ușor de înțeles și în termen.

„Promovăm și încurajăm schimbul de experiență între țări. Oferim informații disponibile, ori de câte ori este nevoie.”

DISTRIBUIE