Cunoaște-ne

Conferința anuală a spitalului UNIVERSITAR DE URGENȚĂ MILITAR CENTRAL ”DR. CAROL DAVILA”
Oraș: Online

Ewopharma va participa la cea de-a 10-a ediție ”Conferinţa Anuală a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, eveniment de tradiție, organizat în perioada 13-15 Septembrie 2021, în Amfiteatrul din Ambulatoriu Intergrat al SUUMC.

AL XV-LEA Congres național DE PEDIATRIE
Oraș: Online

Ewopharma va participa la al XV-lea Congres Naţional de Pediatrie, ce va fi organizat în conjuncție cu cel de al 41-lea Congres International UMEMPS, în perioada 15 – 18 septembrie. Congresul se organizează o dată la 2 ani și datorită imporanței temelor abordate în cadrul lucrărilor congresului, se estimează o participare de peste 1000 profesioniști din domeniul sănătății.

AL 47-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ (v-SRATI 2021)
Oraș: Online

Ewopharma va participa la Al 47-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, eveniment virtual, în perioada 15-19 Septembrie 2021.

Evenimentul este organizat de către Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă sub patronajul Academiei de Științe Medicale din fiind cea mai mare manifestare științifică dedicată experților din domeniul anestezie-terapie intensivă din România. Programul Congresului se va concentra pe cele mai recente progrese și controverse în cercetare ale tuturor profesioniștilor, specialiștilor A.T.I., dar și pe siguranța actului medical, cu experiențe și soluții proprii.

ACTUALITĂȚI ÎN GASTROENTEROLOGIE, EDIȚIA A VII-A
Oraș: Online

Ewopharma va participa la cea de-a 7-a ediție ”Actualități în Gastroenterologie”, eveniment hibrid, organizat în perioada 17-18 Septembrie 2021, la Hotel Ramada Park, Sala Terra Grand Ballroom.

Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Medicina Interna în parteneriat cu UMF Carol Davila, București, Mayo Clinic Jacksonville, Florida și Cairo University.

Acest eveniment isi propune sa prezinte date recente privind diagnosticul și terapia principalelor afecțiuni digestive cu numeroase implicații în prognosticul și supraviețuirea pacienților.