Cunoaște-ne

Conferința Națională de Boli infecțioase, Craiova
Oraș: CRAIOVA

Între 11-13 aprilie, Ewopharma va participa la Conferința Națională de Boli Infecțioase, eveniment organizat in format de către Societatea de Boli Infecșioase HIV/SIDA, la Craiova.

Sub tema ”Bolile infecțioase-o provocare continuă”, manifestarea va aborda subiecte de larg interes în practica infecționistă, susținute de practicieni lideri de opinie la nivel național.

Conferința Națională de Boli infecțioase
Oraș: TIMIȘOARA

Între 8-10 mai, Ewopharma va participa la Conferința Națională de Boli Infecțioase, eveniment organizat in format de către Societatea de Boli Infecșioase HIV/SIDA, la Timișoara.

Sub tema “La Timișoara participă întotdeuna cei mai buni!”, manifestarea va aborda subiecte de larg interes în practica infecționistă, susținute de practicieni lideri de opinie la nivel național.

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE OTORINOLARINGOLOGIE ȘI CHIRURGIE CERVICO-FACIALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
Oraș: POIANA BRAȘOV

Ewopharma va participa la Conferința Națională ORL, eveniment ce va reuni atât importanți lectori la nivel național, cât și renumiți practicieni la nivel internațional.

Manifestarea va fi organizată la București de Societatea Română de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială (SORLCCF).

AL XXII-LEA CONGRES AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA
Oraș: SINAIA

Ewopharma va participa în perioada 5-7 iunie la cel de-al XXII-lea Congres al SNR, manifestare organizată în format hibrid, cu prezență fizică la Sinaia, de către Societatea Română de Neurologie și Fundația Societății Române de Neurologie, sub egida UMF „Carol Davila”.

Ediția din anul acesta, prima care va reuni medicii într-o locația fizică în ultimii ani post-pandemici, își propune să aducă în prim-plan bolile cerebrovasculare, manifestarea fiind onorată de o prestigioasă participare naţională şi internaţională.