Cunoaște-ne

AL XIX-LEA CONGRES NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII DE NEUROLOGIE
Oraș: BUCURESTI - online

Ewopharma va participa la al-XIX-lea Congres al SNR 2021, congres care va fi onorat de o prestigioasă participare naţională şi internaţională și care va avea următoarele teme: Neuroimunologie și Somnul în neurologie şi neuroştiinţe. În cadrul acestei manifestări, se va organiza conform tradiției inițiate în anul 2017 un simpozion dedicat medicilor rezidenţi.

Congresul național orl și chirurgie cervico-facială
Oraș: Iași Universitatea de Medicină și Farmacie

Ewopharma va participa la Congresul Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională, care va avea loc în Iași, în perioada 26-29 Mai 2021, în incinta Palatului Culturii.

Evenimentul este organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie din Iași cu ospitalitate și căldură, într-o ambianţă elegantă și modernă și se dorește să fie o manifestare științifică memorabilă.

Bio International Convention
Oraș: Online

Ewopharma will participate at BIO International Convention June 14-17. We look forward connecting with you there!

AL XV-LEA Congres național DE PEDIATRIE
Oraș: Online

Ewopharma va participa la al XV-lea Congres Naţional de Pediatrie, ce va fi organizat în conjuncție cu cel de al 41-lea Congres International UMEMPS, în perioada 15 – 18 septembrie. Congresul se organizează o dată la 2 ani și datorită imporanței temelor abordate în cadrul lucrărilor congresului, se estimează o participare de peste 1000 profesioniști din domeniul sănătății.