Cunoaște-ne

Conferința Națională de Medicină a Familiei
Oraș: București

Ewopharma va participa la cea de-a XIX-a ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, eveniment desfășurat în București sub titlul „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”. Manifestarea este organizată anual de către Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și reunește practicieni lideri de opinie din această specialitate.

Conferința Națională de Pediatrie
Oraș: București

Între 5-8 aprilie, Ewopharma va participa la Conferința Națională de Pediatrie, eveniment organizat in format hibrid de către Societatea Română de Pediatrie, cu prezență fizică la București. Sub tema „Ghiduri și protocoale în pediatrie”, manifestarea va aborda subiecte de larg interes în practica pediatrică, susținute de practicieni lideri de opinie la nivel național.

 

Craiova Connects
Oraș: CRAIOVA (UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE)

Este un eveniment multidisciplinar, organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie din Craiova cu sprijinul Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, la care participă în jur de 1000 de participanți. Ediția din acest an se adresează specialităților gastroenterologie, obstretică-ginecologie, diabet - boli de nutriție. Prin conectarea mai multor specialități, evenimentul își propune să aprofundeze ideea de lucru în echipă, dar și a activităților legate de succesul medical, respectiv diagnosticul și tratamentul multidisciplinar al pacientului.

 

CONGRESUL NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ALERGOLOGIE ȘI IMUNOLOGIE CLINICĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
Oraș: București - Hibrid

Ewopharma va participa la Congresul Național al Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, eveniment cu participare Internațională, care se va desfășura la București, în perioada 4-6 Mai 2023, la Hotel Crowne Plaza.