Cunoaște-ne

Conferința Națională de Medicină a Familiei – Ediția 2022
Oraș: București

Societatea Academică de Medicina Familiei organizează în perioada 26-29 Octombrie, la București, Conferința Națională de Medicina Familiei, Ediția 2022, manifestare care va reuni un număr impresionant de speakeri consacrați din diverse arii medicale, cum ar fi alergologie și imunologie clinică, boli infecțioase sau pediatrie. Evenimentul dispune de program știinţific bogat și variat, prin care organizatorii își doresc să stimuleze educația medicală a participanților.

Congresul Național de Reumatologie
Oraș: Centrul Cultural “Ion Besoiu” și Hotelul Ramada din Sibiu

Este un eveniment național de înaltă ținută științifică, organizat de Societatea Română de Reumatologie, la care participă peste 700 de experți interni și internaționali din domeniul reumatologiei. În cadrul evenimentului se prezintă ultimele noutăți din domeniul bolilor reumatice, au loc dezbateri pe subiecte de actualitate din domeniul reumatologiei, simpozioane pe teme variate din aria bolilor reumatice, la care speakerii vor fi lectori de elită din România și din străinătate.

Conferința Națională de Neonatologie
Oraș: Oradea

Conferința Națională de Neonatologie reprezintă una dintre cele mai importante manifestări naționale din domeniul Neonatologiei, o reuniune profesională anuală, ce oferă participanților oportunitatea de a-și actualiza și îmbunătăți cunoștințelor în acest domeniu. Evenimentul este organizat de Asociația de Neonatologie din România și va trata o temă de actualitate: “Urgențele neonatale”, ce sunt importante în abordarea afecțiunilor nou-născutului, subiect de interes pentru Ewopharma. Se estimează participarea a aproximativ 400 de medici primari, specialiști, rezidenți neonatologi și asistenți medicali. De asemenea, vor fi invitați și medici din străinătate, care vor aduce noutăți din practica internațională.

Cea de-a 41-a ediție a congresului UMEMPS
Oraș: București

Congresul UMEMPS este una dintre cele mai importante manifestări științifice din aria pediatriei la nivel mondial, care pune în special accent pe subiecte de actualitate, prezentările fiind susținute de importanți experți la nivel național și internațional.