EWOPHARMA – YOUR ENTRY TO CEE
PHARMA MARKETS

Ewopharma was founded in 1959, so we draw on decades of knowledge and experience in the healthcare industry to provide our partner companies with access to the pharmaceutical markets in Central Eastern Europe (CEE) and Switzerland. Our tailor-made medical marketing helps firms in the pharma sector to expand their operations on an international level with a local partner at their side – bringing their healthcare products to a wider audience.

READ MORE

Ewopharma – Puntea ta de legătură cu piețele farmaceutice din Europa Centrală și de Est

 

La Ewopharma, companie fondată în 1959, ne bazăm pe decenii de cunoștințe și experiență în domeniul sănătății pentru a oferi companiilor partenere accesul pe piețele farmaceutice din Europa Centrală și de Est (ECE) și Elveția. Strategia noastră personalizată de marketing medical oferă companiilor farmaceutice posibilitatea de a își extinde operațiunile la nivel internațional, alături de parteneri locali - facilitând astfel accesul la produsele de îngrijire a sănătății unui public mai larg.

CITEȘTE MAI MULT

PORTOFOLIUL NOSTRU

Aducem produsele farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor pe piețele noastre țintă, ajutându-i pe partenerii noștri să îi ajute pe alții.

PARTENERI & MĂRCI COMERCIALE

Suntem mândri de a fi parteneri de încredere pentru produse inovatoare în domeniul farmaceutic. Prețuim colaborările pe termen lung, din care beneficiază toate părțile implicate.

ACOPERIRE