CE VREM SA DEVENIM

Ewopharma este un partener inovator dedicat promovarii produselor farmaceutice precum si a celor dermato-cosmetice in Elvetia si in Europa Centrala si de Est.

”Ne asiguram succesul fiind o companie independenta, gestionata de actionari, prin extinderea in mod sistematic a business-ului catre produse destinate sanatatii consumatorilor inclusiv prin deschiderea pietei in tara de origine. Elvetia. De asemenea, ne consolidam afacerea in sectorul 'hospital’ cu scopul diversificarii si cresterii rentabilitatii.”

Alain Staub, Chairmen of the Board and CEO

Ce facem

Studiem si accesam noi piete cu produse de inalta calitate, game de produse inovative, de incredere, promovandu-le prin intermediul canalelor comerciale deja existente dar si accesand canale noi.

”Spiritul de echipa este viu in compania noastra si toti ne aducem contributia personala in a dezvolta si cultiva competentele esentiale.”

Ce oferim

Imbunatatim constant gamele de produse RX si dezvoltam zona de “consumer health” atat pentru marcile proprii cat si cele ale partenerilor nostri.

Ewopharma este si va ramane o companie puternica in zona medicamentelor etice. Dezvoltarea unui al doilea business unit in domeniul "consumer health", vine ca urmare a oportunitatilor din piata, securizandu-ne pozitia in acest business.”

Ce este important!
Parteneri si Clienti

Fiabilitatea, calitatea si responsabilizarea se regasesc in toate aspectele companiei noastre. Suntem profesionisti si competenti in relatiile cu clientii si partenerii nostri.

”Ca si companie elvetiana, sustinem valorile noastre, care ne diferentiaza in cadrul filialelor noastre nationale - sunt standardele prin care ne dorim sa fim evaluati. ”

Ne straduim sa dezvoltam relatii pe termen lung cu partenerii si clientii nostri. Ideea de parteneriat se regaseste in fiecare aspect din companie.

”Actiunile noastre sunt guvernate de corectitudine, incredere si dorinta de a relationa cu ceilalti pe picior de egalitate.”

ANGAJATII

Suntem un angajator de incredere pentru angajati calificati, motivati si loiali. Angajatii nostri accepta provocarile si apreciaza independenta cu care pot actiona. Noi ii sprijinim constant in dezvoltarea lor profesionala.

”A ocroti si a solicita, la fel ca si a da si a primi, sunt valori centrale in cultura ewopharma.”


.
.Comunicarea

Oferim informatii pe plan intern si extern, intr-un mod direct, in timp util si usor de inteles.

Promovam si solicitam schimbul de experienta intre tari. Punem la dispozitie informatiile rapid si atunci cand este nevoie.


Management

La sediul nostru central, conducerea stabileste liniile directoare pentru actiune - filialele nationale isi exercita libertatea de decizie in realizarea obiectivelor locale si prin acest lucru intreaga companie progreseaza ca un organism unic.

”Sustinem realizarea obiectivelor dificile dar si oferim posibilitati de actiune independenta prin delegarea responsabilitatii si a autoritatii.”