portofoliu
ewo
Ewopharma AG
De peste 20 de ani in Romania si peste 50 de ani de prezenta la nivel european.

Suntem o companie independenta, care a fost cladita pas cu pas in vremuri uneori mult mai dificile decit cele de astazi (1959) si care a atins performanta datorita viziunii, pasiunii si devotamentul unor oameni speciali, precum D-nul Ernst Wohlgemuth - fondatorul companiei noastre. Lui ii datoram inspiratia de a gandi o afacere care sa treaca de barierele impuse de comunism pentru a oferi atit medicilor cat si pacientilor medicamente inovatoare, de cea mai buna calitate.

www.ewopharma.com

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Ewopharma

bracco
Bracco Imaging

Fondata in 1927 de catre familia al carui nume il poarta, compania Bracco este astazi unul din liderii mondiali in imagistica medicala, unul dintre cele mai avansate domenii medicale din punct de vedere tehnologic si al cercetarii clinice.
Cu o prezenta activa in mai mult de 115 tari pe 3 continente, investind constant in cercetare si dezvoltare (mai mult de 15% din cifra de afaceri anuala este investita in R&D) cu mai mult de 400 de specialisti lucrand in centre de cercetare si laboratoare din toata lumea, avand 3000 de patente, jumatate dintre ele fiind inregistrate la nivel mondial, numele Bracco este sinonim cu excelenta in oferirea de solutii avansate pentru radiologie si imagistica medicala.
In Romania nu putem decat sa spunem simplu ca numele Ewopharma AG este sinonim cu Bracco in domeniul radiologiei.

www.bracco.com

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Bracco

falk
Dr.Falk Pharma

Peste 40 de ani de experienta in gastroenterologie si hepatologie

Dr. Falk Pharma GmbH Germania este o companie unica prin prezenta si prin consistenta. Este unica fiind intru totul dedicata dezvoltarii unor noi si valoroase solutii terapeutice in domeniile exclusive ale gastroenterologiei si ale hepatologiei, in acelasi timp fiind o sustinatoare declarata si permanenta a formarii medicale continue a mai multor generatii de specialisti.
Din anul 1967 si pana in prezent, compania Dr. Falk a organizat peste 500 de simpozioane medicale destinate specialistilor gastroenterologi din Europa, America, Asia si Australia, nivelul si continutul prezentarilor fiind unanim apreciate de catre toti cei prezenti. De la an la an, un numar din ce in ce mai mare de specialisti romani participa la aceste manifestari stiintifice: nivelul prezentarilor si atmosfera sunt de remarcat de fiecare data! Si trebuie sa amintim ca accesul la simpozioanele Falk este liber oricarui medic care redacteaza si trimite catre Fundatia Falk un poster eligibil, pe tema propusa de organizatori.
Ewopharma AG va sustine si mai departe pe toti cei ce doresc sa se alature marii familii Falk, facilitarea accesului la informatia medicala de cel mai inalt nivel, in timp real, fiind unul din obiectivele noastre majore.

www.drfalkpharma.de, www.falkfoundation.de

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Dr Falk Pharma

stallergenes
Stallergenes

Stallergenes SA Franta este cea mai importanta companie franceza din domeniul imunoterapiei specifice si una dintre primele 3 pe plan european, ocupand prima pozitie in ceea ce priveste obtinerea si purificarea alergenilor proprii (de origine si calitate strict controlate).
Stallergenes este dedicata cercetarii, dezvoltarii si producerii de produse destinate desensibilizarii specifice (SIT - Specific Immune Therapy). SIT este considerata in prezent, pe plan mondial, singura solutie medicala pentru vindecarea afectiunilor alergice diagnosticate la pacienti a caror varsta este de cel putin 3 ani (conform ghidurilor terapeutice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii).

www.stallergenes.com

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Stallergenes

biogaia
BioGaia

Istoria BioGaia incepe la sfarsitul anilor 1980 cand doi antreprenori de origine suedeza, Peter Rothschild si Jan Annwall, au devenit interesati de cercetarile stiintifice ce se desfasurau in domeniul produselor probiotice si au decis sa aprofundeze posibilitatea prevenirii reactiilor adverse ale tratamentului cu antibiotice.

Alaturi de o fabrica locala de produse lactate, Peter si Jan au lansat primul produs probiotic de pe piata suedeza, numit Laptele BRA (B de la Bifidus, R de la Reuteri si A de la Acidophilus).

hennig
Hennig Arzneimittel

Fondata acum 110 de ani la Berlin, Hennig Arzneimittel este astazi o companie medie (peste 280 angajati), cu birouri la Florsheim am Main (foarte aproape de Frankfurt).
Este cunoscuta in lumea medicala mai ales pentru produsele sale de top in tratamentului vertigo-ului si a diverselor afectiuni de echilibru.

www.hennig-am.de

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Hennig

zeller
Zeller
UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI ELVETIENI DE MEDICAMENTE FITOTERAPEUTICE

Are sediul la Romanshorn in Elvetia. Chiar daca porneste de la ingrediente naturale, Zeller colaboreaza cu institute universitare de varf si dezvolta in mai multe centre studii placebo bazate pe ghiduri GCP, atat in Elvetia, cat si in alte tari ale lumii.
Zeller investeste in fiecare an 15% din veniturile sale in cercetare, dezvoltare si controlul calitatii, astfel incat sa poata dezvolta produse noi, standardizate, sa analizeze ingredientele lor active, sa studieze actiunea lor farmaceutica, eficienta si siguranta lor terapeutica si sa garanteze calitatea lor farmaceutica.


www.remotiv.ro, www.zeller.ch

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Zeller

pharmacosmos
Pharmacosmos
Companie farmaceutica specializata in tratamentul anemiilor prin deficit de fier

Pharmacosmos A/S este o companie farmaceutica daneza, infiintata in anul 1965, fiind prezenta in peste 45 de tari din intreaga lume prin medicamentele sale Monofer® (complex de fer (III) izomaltozat) si Cosmofer® (fer dextran cu greutate moleculara mica).


www.pharmacosmos.com

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Pharmacosmos

tilman
Tilman
 

www.tilman.ro

zeller
Santhera Pharmaceuticals Holding AG
 

www.santhera.com

zeller
Grindex

Produsele Grindeks sunt prezente in 70 de tari din lumea intreaga: este vorba despre medicamente originale, medicamente generice si substante active, toate produse respectand standarde mondiale inalte de calitate si siguranta.

In Romania portofoliul Grindeks este reprezentat de Lidocaina Grindeks 20mg/ml solutie injectabila.

www.grindeks.eu

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre produsele Grindex

Biogen

Infiintata in anul 1978 de un grup de cercetatori din domeniul stiintelor medicale, Biogen (Cambridge, Massachusetts) este astazi una dintre cele mai proeminente companii din domeniul dezvoltarii si producerii de medicamente biologice, avand printre altele, in portofoliul sau, primul si singurul tratament existent pe plan mondial pentru atrofia musculo-spinala (Spinraza®).

Biogen a fost si va ramane dedicata cercetarii fundamentale in domeniul stiintelor vietii, avand, printre altii, in board-ul sau, laureati ai premiului Nobel (Walter Gilbert, 1980, prima secventiere completa a ADN-ului uman; Phillip Allen Sharp, 1993, precizarea rolului intronilor si pe cel al exonilor din structura genelor).

Incepand cu anul 2012, Biogen a infiintat alaturi de Samsung subsidiara Samsung Bioepis, avand rolul de a crea, produce si comercializa biosimilare ale medicamentelor anti TNF-alfa majore. In anul 2014, Biogen a primit aprobarea EMA si a fost pus pe piata Flixabi® (infliximab), iar in ianuarie 2016, EMA a aprobat punerea pe piata a primului biosimilar european al etanerceptului, Benepali®, lansat si in Romania, incepand cu luna mai 2017. Toate biologicele biosimilare ale Biogen sunt produse in orasul Hillerød, Danemarca, in aceasi unitate destinata sintezei biomedicale, alaturi de biologicele sale inovative.

Biogen, cu o expertiza dovedita de aproape patru decenii in domeniul cercetarii medicale fundamentale, continua sa investeasca anual bugete semnificative pentru consolidarea pozitiei actuale, tintind pozitia de lider mondial pentru cele mai semnificative arii terapeutice, lipsite de solutii medicale, in prezent: maladia Alzheimer, fibroza pulmonara idiopatica sau boala Parkinson.

www.biogen.com

Exclusiv pentru profesionistii din domeniul medical:
informatii despre:

spinraza Benepali

SUS