dr. falk Pharma Gmbh
Ghid pentru realizarea si submiterea posterelor dedicate simpozioanelor internationale
Dr. Falk Pharma GmbH
  • Compania farmaceutica Dr. Falk Pharma, prin intermediul Falk Foundation, ofera posibilitatea oricarui medic, indiferent de specializare, de a participa la simpozioanele internationale Dr. Falk, fara a plati taxe de participare sau cazare (acestea fiind oferite gratuit de catre organizatori), singura conditie fiind ca medicul sa trimita rezumatul unui poster medical catre Falk Foundation, iar acest rezumat sa fie acceptat de catre comisia de selectie formata din profesori de la Facultatea de Medicina din Freiburg.

  • Rezumatul acceptat trebuie transpus intr-un poster ce va fi expus si sustinut in cadrul manifestarii, toate posterele fiind incluse intr-un concurs cu premii.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru submiterea unui rezumat, la unul dintre simpozioanele Dr. Falk?

1. In primul rand, este important sa va informati cu privire la termenul limita de trimitere a rezumatelor catre Falk Foundation - http://services.falkfoundation.com/ - (de regula, acest termen expira cu 3-4 luni inaintea evenimentului propriu-zis). Posterele submise la un simpozion, trebuie sa fie in acord cu tema simpozionului si sa nu mai fi fost expuse la alte simpozioane, conferinte sau congrese de specialitate.

2. Pentru realizarea rezumatului, este obligatoriu sa folositi sablonul dedicat (puteti descarca sablonul accesand linkul http://services.falkfoundation.com/fileadmin/media/DOC-dateien/FALK_template.doc). Rezumatul trebuie redactat in limba engleza, folosind fontul Arial 11 (evitand folosirea simbolurilor stiintifice) si nu trebuie sa depaseasca 250 de cuvinte. Este important ca documentul realizat sa fie salvat in format .DOC si nu in .DOCX.

3. Pentru a putea submite un rezumat catre Falk Foundation, este necesar sa va logati folosind linkul http://services.falkfoundation.com/index.php?id=6&set=yes sau sa va creati un cont, folosind linkul http://services.falkfoundation.com/index.php?id=9.

4. Dupa logare, pe ecran va aparea lista cu simpozioanele Dr.Falk din anul curent. Alegeti simpozionul pentru care doriti sa submiteti rezumatul si urmati instructiunile din pagina afisata.
In pasul urmator trebuie sa apasati "Browse" pentru a selecta rezumatul de pe platforma de stocare a calculatorului dumneavoastra, sa completati raspunsurile la intrebarile de pe aceasta pagina
(ATENTIE: rezumatul nu va fi acceptat daca nu vor fi completate raspunsurile la toate intrebarile marcate cu "Required") si sa apasati "Next".
Inregistrarea va fi confirmata printr-un email transmis pe adresa dumneavoastra si va fi atribuita cu un numar.

5. Dupa inregistrare, toate rezumatele vor fi supuse unei jurizari independente, urmand ca autorii ale caror rezumate au fost acceptate, sa fie informati in maxim 6 saptamani de la termenul limita.

Pentru a participa cu sanse reale la concursul de premiere al posterelor acceptate, trebuie respectate cateva conditii:

1. Posterul trebuie sa fie redactat in limba engleza, in format A1 (594 x 841 mm) sau A0 (841 x 1189 mm), imprimat color la rezolutia optima (puteti opta pentru sprijinul oferit in acest sens de Ewopharma AG Romania, solicitarile putand fi trimise la adresa drfalk@ewopharma.ro);

2. Posterul trebuie sa contina imagini/grafice/tabele concludente, care sa sustina si sa dezvolte tema aleasa de autor;

3. Sustinerea argumentata a posterului in limba engleza, reprezinta un alt element foarte important in economia concursului, de aceea, autorii posterelor trebuie sa fie prezenti in sala in care sunt expuse lucrarile, pentru a oferi informatii la solicitarea celorlalti participanti, sau a comisiei de jurizare.

Descarcare
"Ghid pentru realizarea si submiterea posterelor dedicate simpozioanelor internationale
Dr. Falk Pharma GmbH"

Modele de postere


SUS
evenimente


Falk Symposium 201

11-12 martie 2016, Innsbruck, Austria

Gut-Liver Interactions: From IBD to NASH

Data limita pentru submiterea posterelor:
15 decembrie 2015

Falk Symposium 202

29-30 aprilie 2016, Prague, Cehia

Evolving Therapies in Clinical Practice in IBD

Data limita pentru submiterea posterelor:
15 ianuarie 2016

Falk Symposium 203

7-18 iunie 2016, Düsseldorf, Germania

XXIV International Bile Acid Meeting: Bile Acids in Health and Disease

Data limita pentru submiterea posterelor:
31 mai 2016

Falk Symposium 204

2-3 septembrie 2016, Birmingham, United Kingdom

Clinical Hepatology Practice in 2016: From Science to Therapy

Data limita pentru submiterea posterelor nestabilita

Falk Symposium 205

21-22 octombrie 2016, Lucerne, Switzerland

New Treatment Targets in Gut and Liver Diseases

Data limita pentru submiterea posterelor nestabilita
Pentru mai multe informatii referitoare la simpozioanele Falk - click aici -